workshop stemverbinding

Wil je de vreugde van het zingen leren kennen en meer vertrouwen krijgen in jouw unieke stemgeluid?

Tijdens een losse workshop stemverbinding gaan we contact maken met wat er in jou leeft en daar klank aan geven.   We gaan samen veel zingen, ademen, bewegen, verbinden, delen en daarna in stilte ervaren welk effect een bepaalde oefening op ons heeft.  

Wat het bij je kan losmaken is onvoorspelbaar,

verfrissend, 

eenvoudig,

altijd de moeite waard om gehoord te worden en

nooit saai.

Het is helemaal niet van belang of je al dan niet denkt te kunnen zingen. Ik ga er van uit dat wanneer je kunt spreken, je van nature kunt zingen en dat je al waarde hebt voordat je gaat zingen. Ook voor ervaren zangers kan het een inspirerende reis zijn om hun stem via deze weg te verdiepen.

 

Praktische details

Datum:vrijdag 08 januari 2021 om 19.30 - 21.30
Plaats: Rozantiek in Kalmthout (statiestraat 90, vlakbij het station Kalmthout)
INVESTERING: 35,- (inclusief btw)

ALGEMENE VOORWAARDEN: DE INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF NA ONTVANGST VAN DE BETALING. JE KRIJGT VIA MAIL HET REKENINGNUMMER EN EVENTUEEL AANVULLENDE INFO OPGESTUURD. DE BETALING DIENT VOLLEDIG VOLDAAN TE ZIJN VOOR AANVANG VAN DE ACTIVITEIT. OP AANVRAAG IS HET MOGELIJK OM EEN FACTUUR TE ONTVANGEN, mits het indienen van jouw rijksregisternummer (voor registratie van database).

sdr

HEB JE HET GEVOEL DAT IK JOU KAN HELPEN?

Vul dan mijn contactformulier in via onderstaande button en ik ben binnen 48u bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!

IMG-0052

GRATIS VIDEO 

Download hier “4 tips om nu meer uit je stem te halen”.