Je bekijkt nu Wat als de aanwezigheid die jij van nature bent, zou zingen?
bdr

Wat als de aanwezigheid die jij van nature bent, zou zingen?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Zang
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wanneer je je drang naar resultaat leert loslaten tijdens het zingen en je je aandacht uitnodigt om zich te verdiepen in het huidige moment, dan ga je merken dat op welk niveau je je nu bevindt, het al goed is.

In plaats van te oordelen over je klank, stembereik en evolutie, observeer je aandachtig, luister je alsof het voor de eerste keer is, merk nieuwsgierig je op, neem je accepterend waar en mag je stem er helemaal zijn.

Hoe voelt het om zoveel leven en aanwezigheid in je lichaam te voelen?Je ziet misschien ook enkele gedachten passeren en komen emoties aan de oppervlakte. Een zachte bries die door je haren strijkt. Wat doet je ademhaling?

Kun je bij de inademing voelen wat er in je leeft, wie je bent en wat je te geven hebt? Voel je vertrouwen? Zo ja, durf je bij de uitademing jouw stem laten horen?

Wat gebeurt er daarna? Kun je wat je net gezongen hebt er laten zijn en tot je nemen? Ben je in staat om connectie te maken met de diepere wijsheid van je lichaam?

Alle vormen, geluiden en klanken komen en gaan. We bemoeien ons niet, willen niet controleren of oordelen. We aanvaarden, ademen en laten klinken wat er zich aandient. Die aanwezigheid is wie we werkelijk zijn en waar ons natuurlijk stemgeluid zich bevindt. Op deze magische plek ervaren en zingen we moeiteloos. Alles voelt als herboren en levendig.

WIL JIJ OOK REGELMATIG WAARDEVOLLE ZANGTIPS ONTVANGEN?

Geef een reactie