Online Traject

Hou je van zingen, maar voel je dat je stem vaak vastzit? Ervaar je spanning of pijn in je keel als je een tijdje hebt gezongen? Of voel jij je simpelweg onvrij en oordeel je vaak over je stem terwijl je zingt waardoor je helemaal blokkeert?

Tijdens het Online Traject staan beweging en lichaamsbewustzijn centraal en schijnen we licht op waar je zingt vanuit jezelf, waar het moeiteloos stroomt en dan ga je daar klank aan geven.  Wat bij jou aangenaam en ontspannen aanvoelt, staat heel dicht bij jouw natuurlijk stemgeluid en juist daar gaan we naar op zoek.

 

Dit traject is voor jou als je ernaar verlangt om:

  • vrijer en ongeremd  te zingen
  • je natuurlijke zangstem te ervaren
  • vanuit je innerlijke kracht te zingen
  • je creativiteit meer ruimte te geven
  • meer verbinding wilt ervaren met de diepere lagen van jezelf
  • zelfzekerder te zijn
  • jezelf niet meer langer in te houden

 

Een Online Traject bestaat uit 6 of 9 sessies. We skypen 1 keer per week of tweewekelijks voor een privéles van 1 uur. Ik maak gebruik van trage en simpele bewegingen die het lichaam bevrijden van onnodige spanning. Tijdens de 9 sessies zijn er ook instructievideo’s beschikbaar met waardevolle informatie en oefeningen waar je 1 jaar lang toegang tot hebt. 

Het is mijn intentie om jou vanuit je vreugdevolle, diepste zelf te laten klinken zodat je hart in vuur en vlam gaat staan van je eigen stemgeluid.

Jouw Investering

Een traject van 9 sessies met instructievideo's bedraagt €540, inclusief btw.
Een traject van 6 sessies bedraagt €375, inclusief btw.

Algemene voorwaarden: De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Je krijgt via mail het rekeningnummer en eventueel aanvullende info opgestuurd. De betaling dient volledig voldaan te zijn voor aanvang van de activiteit. Op aanvraag is het mogelijk om een factuur te ontvangen, mits het indienen van jouw rijksregisternummer (voor registratie van database).

Indien je nog vragen hebt of eens een gratis sessie wil uitproberen, aarzel dan niet om nu al contact op te nemen.

Heb je het gevoel dat ik jou kan helpen?

 

Vul dan het contactformulier in via onderstaande 

button en ik mail je binnen 48u terug!

 

Gratis Video

 Download hier
 “4 tips om nu meer uit je stem te halen”.