Online Traject

Hou je van zingen, maar voel je dat je stem vaak vastzit? Ervaar je spanning of pijn in je keel als je een tijdje hebt gezongen? Of voel jij je simpelweg onvrij en oordeel je vaak over je stem terwijl je zingt waardoor je helemaal blokkeert?

Tijdens het Online Traject staat zintuiglijk bewustzijn centraal – door kleine en simpele bewegingen krijgt het centraal zenuwstelsel nieuwe informatie.  In eerste instantie lijken die bewegingen niet gerelateerd met het onderwerp.  Toch bevordert de sequentie van deze bewegingen het bewustzijn en de optimale werking van het hele fysieke en vocale systeem. 

Ervaringsgericht leren – leren door te doen – combineert ervaring met observaties, theorie en experimenten om een ontwikkelingstraject van verbetering samen te stellen evenals een groter intellectueel begrip.

Daarom wordt de inhoud niet “onderwezen” in de traditionele academische zin.  Je krijgt geen demonstratie van hoe het moet, maar leert zelf te voelen.  Het leren wordt door begeleide ervaring zodanig gefaciliteerd dat de intentie of het idee van een les voor elke persoon uniek naar voren komt.

Omdat dit een lichamelijk proces is dat bedoeld is om het zenuwstelstel rechtstreeks bij te werken, is de integratie vaak moeiteloos en automatisch.  Het systeem zal instinctief patronen aannemen die efficiënter, succesvoller en aangenamer zijn.  Je komt in een omgeving terecht van ondersteuning, gelijkheid, openheid en boek je echt resultaten.

Maak ook kennis met het stille koor. Iedereen zingt terwijl Zoom op mute staat zodat je observatievermogen de kans krijgt om te groeien.

 

Dit traject is voor jou als je ernaar verlangt om:

  • vrijer en ongeremd  te zingen.
  • je hele fysieke en vocale systeem optimaal te laten werken.
  • vanuit je innerlijke kracht te zingen.
  • je creativiteit meer ruimte te geven.
  • meer verbinding wilt ervaren met de diepere lagen van jezelf.
  • zelf-zekerder te zijn en echt resultaten te boeken.
  • jezelf niet meer langer in te houden.
  • je zintuiglijk bewustzijn te ontwikkelen.
 

DE KAAK VERBONDEN MET… HET HELE ZELF

(Leren "de kaak te ontkaken" voor beter zingen, spreken en algehele verbetering van de functionele beweging)

Een online Stemverbindingsreeks… Met Cathy van Houcke


De kaak krijgt van veel dingen de schuld, vooral als het om zingen gaat, maar is het echt de kaak die het probleem is? In deze les zullen we specifieker worden over de functie van het kaakgewricht, terwijl we de reikwijdte van beweging en bewustzijn rond de kaak verbreden om te zien hoe het echt past in het beeld van het hele zelf.Les 1: VAN DE KAAK ZIJN (23/04)

Hoe kun je door bewuste verwarring meer duidelijkheid creëren? En hoe kun je door het organiseren van andere delen rondom het kaakgewricht nieuwe patronen ontdekken die meer functioneel, dynamisch en vocaal ondersteunend zijn?


Les 2: LINKS EN RECHTS VERKENNEN: (30/04)

Door te differentiëren tussen links en rechts creëer je niet alleen veel meer stem- en bewegingsvrijheid in de kaak maar ook in andere delen van het lichaam.


Les 3: ZWEVEN ROND DE KAAK (07/05)

Ontdek hoe de connecties in de romp vanaf je staartbeentje tot aan het puntje van je hoofd de bewegingen van de kaak beïnvloeden.


Les 4: EEN GROTE KAAK(14/05)

De kaak maakt deel uit van een compleet systeem dat een grote capaciteit heeft om te openen en te sluiten én links en rechts te bewegen. Wanneer de kaak in die context geplaatst wordt nodig je balans uit, zing je makkelijker en adem je flexibeler.Het is mijn intentie om jou vanuit je vreugdevolle, diepste zelf te laten klinken.

Jouw Investering

125 euro voor 4 lessen. 35 euro voor 1 les.

Opgelet: De lessen worden opgenomen of je er al dan niet live kan aan deelnemen en achteraf opgestuurd.

Algemene voorwaarden: De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Je krijgt via mail het rekeningnummer, de link naar zoom en eventueel aanvullende info opgestuurd. De betaling dient volledig voldaan te zijn voor aanvang van de activiteit. Op aanvraag is het mogelijk om een factuur te ontvangen.(gelieve de facturatiegegevens bij inschrijving te vermelden).

Indien je nog vragen hebt of eens een gratis sessie wil uitproberen, aarzel dan niet om nu al contact op te nemen.

Heb je het gevoel dat ik jou kan helpen?

 

Vul dan het contactformulier in via onderstaande 

button en ik mail je binnen 48u terug!

 

Gratis Video

 Download hier “Bevrijd je nek en crëeer meer gemak en ruimte om je stem te ondersteunen.”
 

Stemverbinding

Copyright 2021 © stemverbinding.be