Online Traject

Hou je van zingen, maar voel je dat je stem vaak vastzit? Ervaar je spanning of pijn in je keel als je een tijdje hebt gezongen? Of voel jij je simpelweg onvrij en oordeel je vaak over je stem terwijl je zingt waardoor je helemaal blokkeert?

Tijdens het Online Traject staat zintuiglijk bewustzijn centraal – door kleine en simpele bewegingen krijgt het centraal zenuwstelsel nieuwe informatie.  In eerste instantie lijken die bewegingen niet gerelateerd met het onderwerp.  Toch bevordert de sequentie van deze bewegingen het bewustzijn en de optimale werking van het hele fysieke en vocale systeem. 

Ervaringsgericht leren – leren door te doen – combineert ervaring met observaties, theorie en experimenten om een ontwikkelingstraject van verbetering samen te stellen evenals een groter intellectueel begrip.

Daarom wordt de inhoud niet “onderwezen” in de traditionele academische zin.  Je krijgt geen demonstratie van hoe het moet, maar leert zelf te voelen.  Het leren wordt door begeleide ervaring zodanig gefaciliteerd dat de intentie of het idee van een les voor elke persoon uniek naar voren komt.

Omdat dit een lichamelijk proces is dat bedoeld is om het zenuwstelstel rechtstreeks bij te werken, is de integratie vaak moeiteloos en automatisch.  Het systeem zal instinctief patronen aannemen die efficiënter, succesvoller en aangenamer zijn.  Je komt in een omgeving terecht van ondersteuning, gelijkheid, openheid en boek je echt resultaten.

 

Dit traject is voor jou als je ernaar verlangt om:

  • vrijer en ongeremd  te zingen.
  • je hele fysieke en vocale systeem optimaal te laten werken.
  • vanuit je innerlijke kracht te zingen.
  • je creativiteit meer ruimte te geven.
  • meer verbinding wilt ervaren met de diepere lagen van jezelf.
  • zelf-zekerder te zijn en echt resultaten te boeken.
  • jezelf niet meer langer in te houden.
  • je zintuiglijk bewustzijn te ontwikkelen.

Met Hart en Nek

(Herontdek het hoofd, de nek en de schouders om beter te spreken en zingen.)


Een nieuwe online Stemverbindingsreeks… Met Cathy van HouckeLes 1: Waar begint en eindigt de nek? (8/12, van 19u30-21u30)

We beschouwen de nek vaak als het gebied boven de schouders en onder het hoofd. Maar dat is helaas een beperkt beeld dat we hebben. De nek op een functionele manier leren gebruiken, verandert alles – vooral je stemgebruik.Les 2: Diep in het sleutelbeen (15/12, van19u30 - 21u30)

Het kan een heel verwarrend en spannend gebied zijn rond het sleutelbeen. Wanneer we dit gedeelte leren gebruiken in relatie tot de wervelkolom, dan bevrijden we de nek en maken we de verbinding van kop tot teen.Les 3: Je schoudergordel bevrijden (22/12, van 19u30 -21u30)

Raar, maar waar: De armen zijn van grote invloed op de wervelkolom, het hoofd, de nek en de romp. Ontdek hoe je de armen kan gebruiken om je nek te bevrijden.Les 4: Stem je (gezongen) wervelkolom af. (29/12, van 19u30 - 21u30)

Eenmaal het bovendeel van de wervelkolom is bevrijd, dan kunnen we het verbinden met het onderste deel van de wervelkolom, het hoofd, de nek en de romp. Dit leidt tot een gebalanceerde afstemming in je hele lichaam die je makkelijker laat zingen en flexibeler doet ademhalen.

Het is mijn intentie om jou vanuit je vreugdevolle, diepste zelf te laten klinken.

Jouw Investering

125 euro voor 4 lessen. 35 euro voor 1 les.

Opgelet: De lessen worden opgenomen of je er al dan niet live kan aan deelnemen en achteraf opgestuurd.

Algemene voorwaarden: De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Je krijgt via mail het rekeningnummer, de link naar zoom en eventueel aanvullende info opgestuurd. De betaling dient volledig voldaan te zijn voor aanvang van de activiteit. Op aanvraag is het mogelijk om een factuur te ontvangen.

Indien je nog vragen hebt of eens een gratis sessie wil uitproberen, aarzel dan niet om nu al contact op te nemen.

Heb je het gevoel dat ik jou kan helpen?

 

Vul dan het contactformulier in via onderstaande 

button en ik mail je binnen 48u terug!

 

Gratis Video

 Download hier
 “4 tips om nu meer uit je stem te halen”.