Online Traject

Hou je van zingen, maar voel je dat je stem vaak vastzit? Ervaar je spanning of pijn in je keel als je een tijdje hebt gezongen? Of voel jij je simpelweg onvrij en oordeel je vaak over je stem terwijl je zingt waardoor je helemaal blokkeert?

Tijdens het Online Traject staat zintuiglijk bewustzijn centraal – door kleine en simpele bewegingen krijgt het centraal zenuwstelsel nieuwe informatie.  In eerste instantie lijken die bewegingen niet gerelateerd met het onderwerp.  Toch bevordert de sequentie van deze bewegingen het bewustzijn en de optimale werking van het hele fysieke en vocale systeem. 

Ervaringsgericht leren – leren door te doen – combineert ervaring met observaties, theorie en experimenten om een ontwikkelingstraject van verbetering samen te stellen evenals een groter intellectueel begrip.

Daarom wordt de inhoud niet “onderwezen” in de traditionele academische zin.  Je krijgt geen demonstratie van hoe het moet, maar leert zelf te voelen.  Het leren wordt door begeleide ervaring zodanig gefaciliteerd dat de intentie of het idee van een les voor elke persoon uniek naar voren komt.

Omdat dit een lichamelijk proces is dat bedoeld is om het zenuwstelstel rechtstreeks bij te werken, is de integratie vaak moeiteloos en automatisch.  Het systeem zal instinctief patronen aannemen die efficiënter, succesvoller en aangenamer zijn.  Je komt in een omgeving terecht van ondersteuning, gelijkheid, openheid en  je boekt echt resultaten.

Maak ook kennis met het stille koor. Iedereen zingt terwijl Zoom op mute staat zodat je observatievermogen de kans krijgt om te groeien.

 

Dit traject is voor jou als je ernaar verlangt om:

  • vrijer en ongeremd  te zingen.
  • je hele fysieke en vocale systeem optimaal te laten werken.
  • vanuit je innerlijke kracht te zingen.
  • je creativiteit meer ruimte te geven.
  • meer verbinding wilt ervaren met de diepere lagen van jezelf.
  • zelf-zekerder te zijn en echt resultaten te boeken.
  • jezelf niet meer langer in te houden.
  • je zintuiglijk bewustzijn te ontwikkelen.
 

Online introductiereeks Stemverbinding

Open de deur naar nieuwe dimensies in je zang en leren.


Je zult dingen tegenkomen die bekend, nieuw en raar zijn.
Wat je in deze sessies leert, zal je voor de rest van je (muzikale) levensreis vergezellen!


Les 1: Vocale connecties (17/09)

Hoe kunnen verschillende delen en kwaliteiten van je stem van elkaar afgescheiden zijn maar tegelijkertijd met elkaar connecteren tot ze uiteindelijk als één geheel samenwerken? En hoe kan het geeuwen hier onderdeel van uitmaken?


Les 2: Organisch ademen (24/09)

Maak kennis met verschillende mogelijkheden om je ademhaling te bevrijden en wat dit toelaat. Hoe kun je je zenuwstelsel voor je laten werken zodat het je ademhaling op een organische manier kan leiden en dat je je hoofd niet meer hoeft te breken over hoe te ademen?


Les 3: De grote tong (1/10)

Eenmaal je begint in te zien en te voelen dat de tong veel meer omvat dan de tong alleen, dan opent dit nieuwe deuren. Je ervaart connecties met je handen, je bekken, je voeten, je ogen en je gezicht. En vooral in je zingen zullen je merken dat de tong het centrum van het universum is.


Les 4: Resonantie (8/10)

Hoe kunnen we alles samenbrengen tot één groot geheel en hoe kan de vorm van je mond je systeem efficiënt beïnvloeden en de resonantie kleuren zodat je een helder en krachtig stemgeluid ervaart?

Het is mijn intentie om jou vanuit je vreugdevolle, diepste zelf te laten klinken.

Jouw Investering

125 euro voor 4 lessen. 35 euro voor 1 les.


Data: 17/09, 24/09, 01/10 en 08/10 van 19u30 - 21u30

Opgelet: De lessen worden opgenomen of je er al dan niet live kan aan deelnemen en achteraf opgestuurd.

Algemene voorwaarden: De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Je krijgt via mail het rekeningnummer, de link naar zoom en eventueel aanvullende info opgestuurd. De betaling dient volledig voldaan te zijn voor aanvang van de activiteit. Op aanvraag is het mogelijk om een factuur te ontvangen.(gelieve de facturatiegegevens bij inschrijving te vermelden).

Indien je nog vragen hebt of eens een gratis sessie wil uitproberen, aarzel dan niet om nu al contact op te nemen.

Heb je het gevoel dat ik jou kan helpen?

 

Vul dan het contactformulier in via onderstaande 

button en ik mail je binnen 48u terug!

 

Gratis Video

 Download hier “Bevrijd je nek en crëeer meer gemak en ruimte om je stem te ondersteunen.”
 

Stemverbinding

Copyright 2021 © stemverbinding.be