Online Traject

Hou je van zingen, maar voel je dat je stem vaak vastzit? Ervaar je spanning of pijn in je keel als je een tijdje hebt gezongen? Of voel jij je simpelweg onvrij en oordeel je vaak over je stem terwijl je zingt waardoor je helemaal blokkeert?

Tijdens het Online Traject staat zintuiglijk bewustzijn centraal – door kleine en simpele bewegingen krijgt het centraal zenuwstelsel nieuwe informatie.  In eerste instantie lijken die bewegingen niet gerelateerd met het onderwerp.  Toch bevordert de sequentie van deze bewegingen het bewustzijn en de optimale werking van het hele fysieke en vocale systeem. 

Ervaringsgericht leren – leren door te doen – combineert ervaring met observaties, theorie en experimenten om een ontwikkelingstraject van verbetering samen te stellen evenals een groter intellectueel begrip.

Daarom wordt de inhoud niet “onderwezen” in de traditionele academische zin.  Je krijgt geen demonstratie van hoe het moet, maar leert zelf te voelen.  Het leren wordt door begeleide ervaring zodanig gefaciliteerd dat de intentie of het idee van een les voor elke persoon uniek naar voren komt.

Omdat dit een lichamelijk proces is dat bedoeld is om het zenuwstelstel rechtstreeks bij te werken, is de integratie vaak moeiteloos en automatisch.  Het systeem zal instinctief patronen aannemen die efficiënter, succesvoller en aangenamer zijn.  Je komt in een omgeving terecht van ondersteuning, gelijkheid, openheid en  je boekt echt resultaten. 

Je krijgt een reeks van avonturen in de vorm van lessen die je fundamentele begrip van de stem op de proef stellen wat leidt tot beter zingen en als je het vanuit het groter geheel bekijkt, een betere jij.

Maak ook kennis met het stille koor. Iedereen zingt terwijl Zoom op mute staat zodat je observatievermogen de kans krijgt om te groeien.

 

Dit traject is voor jou als je ernaar verlangt om:

  • vrijer en ongeremd  te zingen.
  • je hele fysieke en vocale systeem optimaal te laten werken.
  • de gezondheid en flexibiliteit van je stem wil ervaren.
  • de glans en de helderheid in je stem wil herwinnen.
  • vanuit je innerlijke kracht te zingen.
  • je creativiteit meer ruimte te geven.
  • meer verbinding wilt ervaren met de diepere lagen van jezelf.
  • zelf-zekerder te zijn en echt resultaten te boeken.
  • jezelf niet meer langer in te houden.
  • je zintuiglijk bewustzijn te ontwikkelen.
 

De Zachte Zangwereld

Je kunt over alles nadenken in lagen: je hebt het skelet, het spierstelsel, het aspect van de sluitpieren van het spierstelsel en het aspect van meerdere diafragma’s. Het is heel complex en alles is natuurlijk gerelateerd.

Onze stem zit in het midden van die relaties en heeft natuurlijk zijn eigen diafragma die we met de andere kunnen connecteren via ons hele zelf.

Je hoeft geen goede zanger te zijn om dit te volgen en het gaat niet over zangtechniek maar desalniettemin zullen al deze connecties en verschillende manieren om jezelf te voelen en te organiseren deel uitmaken van hoe je je zingen organiseert.

Benodigdheden: losse kledij, een mat en een stoel.

Ik kijk er naar uit om je tijdens deze verdiepende sessies je te mogen ontmoeten.

Het is mijn intentie om jou vanuit je vreugdevolle, diepste zelf te laten klinken.

Jouw Investering

125 Euro.
105 euro als je inschrijft voor 24 september.

DATA:
tweewekelijks op vrijdag van 19u30 - 21u30.
30/09, 14/10, 28/10 en 11/11.
Opgelet: De lessen worden opgenomen of je er al dan niet live kan aan deelnemen en achteraf opgestuurd. Graag een seintje op voorhand als je niet live deelneemt.

Algemene voorwaarden: De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Je krijgt via mail het rekeningnummer, de link naar zoom en eventueel aanvullende info opgestuurd. De betaling dient volledig voldaan te zijn voor aanvang van de activiteit. Op aanvraag is het mogelijk om een factuur te ontvangen.(gelieve de facturatiegegevens bij inschrijving te vermelden).

Indien je nog vragen hebt of eens een gratis sessie wil uitproberen, aarzel dan niet om nu al contact op te nemen.

Heb je het gevoel dat ik jou kan helpen?

 

Vul dan het contactformulier in via onderstaande 

button en ik mail je binnen 48u terug!

 

Gratis Video

 Download hier “Bevrijd je nek en crëeer meer gemak en ruimte om je stem te ondersteunen.”
 

Stemverbinding

Copyright 2021 © stemverbinding.be