Online Traject

Hou je van zingen, maar voel je dat je stem vaak vastzit? Ervaar je spanning of pijn in je keel als je een tijdje hebt gezongen? Of voel jij je simpelweg onvrij en oordeel je vaak over je stem terwijl je zingt waardoor je helemaal blokkeert?

Tijdens het Online Traject staat zintuiglijk bewustzijn centraal – door kleine en simpele bewegingen krijgt het centraal zenuwstelsel nieuwe informatie.  In eerste instantie lijken die bewegingen niet gerelateerd met het onderwerp.  Toch bevordert de sequentie van deze bewegingen het bewustzijn en de optimale werking van het hele fysieke en vocale systeem. 

Ervaringsgericht leren – leren door te doen – combineert ervaring met observaties, theorie en experimenten om een ontwikkelingstraject van verbetering samen te stellen evenals een groter doorvoeld begrip.

Daarom wordt de inhoud niet “onderwezen” in de traditionele academische zin.  Je krijgt geen demonstratie van hoe het moet, maar leert zelf te voelen.  Het leren wordt door begeleide ervaring zodanig gefaciliteerd dat de intentie of het idee van een les voor elke persoon uniek naar voren komt.

Omdat dit een lichamelijk proces is dat bedoeld is om het zenuwstelstel rechtstreeks bij te werken, is de integratie vaak moeiteloos en automatisch.  Het systeem zal instinctief patronen aannemen die efficiënter, succesvoller en aangenamer zijn.  Je komt in een omgeving terecht van ondersteuning, gelijkheid, openheid en je maakt connectie met je diepste Zelf . 

Je krijgt een reeks van avonturen in de vorm van lessen die je fundamentele begrip van de stem op de proef stellen wat leidt tot beter zingen en als je het vanuit het groter geheel bekijkt, een betere jij.

Maak ook kennis met het stille koor. Iedereen zingt terwijl Zoom op mute staat zodat je observatievermogen de kans krijgt om te groeien.

 

Dit traject is voor jou als je ernaar verlangt om:

  • vrijer en ongeremd  te zingen.
  • je hele fysieke en vocale systeem optimaal te laten werken.
  • de gezondheid en flexibiliteit van je stem wil ervaren.
  • de glans en de helderheid in je stem wil herwinnen.
  • vanuit je innerlijke kracht te zingen.
  • je creativiteit meer ruimte te geven.
  • meer verbinding wilt ervaren met de diepere lagen van jezelf.
  • zelf-zekerder te zijn en echt resultaten te boeken.
  • jezelf niet meer langer in te houden.
  • je zintuiglijk bewustzijn te ontwikkelen.
 

Zingende handen

Vocaal kunnen we enorm veel voordeel halen uit het experimenteren met de connectie tussen de handen en de stem. Er zijn neurologische connecties tussen de tong en de handen die dan weer een grote invloed hebben in hoe we onze stem gebruiken. De bedoeling is dat je dit niet gaat geloven maar het experiment met jezelf aangaat. Vandaar dat er in de lessen Stemverbinding steeds vanuit een andere invalshoek wordt gewerkt zodat je meer mogelijkheden krijgt om te kunnen doen wat je wil doen tijdens het zingen.

Je hoeft geen goede zanger te zijn om dit te volgen en het gaat niet over zangtechniek maar desalniettemin zullen al deze connecties en verschillende manieren om jezelf te voelen en te organiseren deel uitmaken van hoe je je klank naar buiten brengt.

Benodigdheden: losse kledij, een mat en een stoel.

Ik kijk er in alvast naar uit om samen met jou te verkennen naar alle schatten die er in jouw mooie en unieke stem verborgen zitten.

Het is mijn intentie om jou vanuit je vreugdevolle, diepste zelf te laten klinken.

Jouw Investering

150 Euro.

40 euro voor de eerste les als je even wil voelen of deze reeks iets voor jou is. (Meld dit dan eerst via het contactformulier hieronder.)

DATA:
wekelijks op donderda van 19u30 - 21u30.
23/11, 30/11, 07/12 en 14/12.
Opgelet: De lessen worden opgenomen of je er al dan niet live kan aan deelnemen en achteraf opgestuurd. Graag een seintje op voorhand als je niet live deelneemt.

Algemene voorwaarden: De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Je krijgt via mail het rekeningnummer, de link naar zoom en eventueel aanvullende info opgestuurd. De betaling dient volledig voldaan te zijn voor aanvang van de activiteit. Op aanvraag is het mogelijk om een factuur te ontvangen.(gelieve de facturatiegegevens bij inschrijving te vermelden).

Indien je nog vragen hebt of eens een gratis sessie wil uitproberen, aarzel dan niet om nu al contact op te nemen.

Heb je het gevoel dat ik jou kan helpen?

 

Vul dan het contactformulier in via onderstaande 

button en ik mail je binnen 48u terug!

 

Gratis Video

 Download hier “Bevrijd je nek en crëeer meer gemak en ruimte om je stem te ondersteunen.”
 

Stemverbinding

Copyright 2023 © stemverbinding.be