Mantra's en Stilte

Een muzikaal, helend, voedend en verbindend samenzijn.

In deze sessie ligt de focus op het aanwezig zijn en dragen we elkaar daarin door mantra’s en stilte met elkaar af te wisselen.

Een mantranamiddag begint met bewustzijn van het hele lichaam. Voor en na de mantra’s zingen we de AUM. Je krijgt de teksten met een korte uitleg op papier en iedereen wordt aangemoedigd om mee te zingen.

Een mantra is een klank, woord of zin die telkens herhaald wordt. Samen vormt dit een soort gedicht. Het herhalen van de woorden of klanken kan iemand kracht geven en zijn concentratie vergroten. Ook is het een manier om helemaal tot rust te komen. Door het zingen ontstaan klankvibraties, die de energiecentra in het lichaam activeren en het hart openen. Hierdoor kom je in aanraking met diepe vreugde en verbondenheid.

Stilte is dan weer de taal waarbij je meer inzicht krijgt in het grote geheel en wat ons met elkaar verbindt. Ook het parasympatische zenuwstelsel slaat aan, het systeem dat ons lichaam tot rust brengt en in de verzorgstand zet. Ons immuunsysteem wordt actiever en alles wat herstel bevordert, wordt geactiveerd. In deze sessie krijg je de ruimte om zonder meer te ‘zijn’ en bij te tanken.

Dit is een samenzijn in een klankbad van heling en voeding.

Praktische details

Iedere laatste zondagnamiddag van de maand.

Prijs: 18 euro per namiddag of 45 euro voor 3 namiddagen, thee en water inbegrepen.

Data: 26/05, 30/06 en 29/09

Tijdstip: 14u-15u30

Gelieve op voorhand in te schrijven via onderstaand contactformulier met vermelding van mantra's en stilte. Maximaal 12 deelnemers.

Algemene voorwaarden: De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Je krijgt via mail het rekeningnummer en eventueel aanvullende info opgestuurd. De betaling dient volledig voldaan te zijn voor aanvang van de activiteit. Op aanvraag is het mogelijk om een factuur te ontvangen.(gelieve je facturatiegegevens bij inschrijving te vermelden). Bij annulatie na betaling kan een sessie of een reeks ingehaald worden door een toekomstige sessie of reeks te volgen.

Stemverbinding

Copyright 2024 © stemverbinding.be