Je bekijkt nu Het mooie proces waarin jij en je stem groot zijn

Het mooie proces waarin jij en je stem groot zijn

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Zang
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wanneer het aankomt op echt leren en controle over je stem die organisch en geïntegreerd is, dan heeft het denken betrekking op connecties, sensaties en verbinding met jezelf. Hoe je dit kunt toepassen is door je gewaar te worden van sensaties en gebruik te maken van je bewustzijn waardoor er nieuwe connecties en veranderingen in je brein en centraal zenuwstelsel kunnen plaatsvinden. En dit maakt van jou de expert en de observator in plaats dat je dit uit handen geeft.  Wanneer je dit met technische kennis combineert brengt het alles naar een ander niveau. 

Hoe we als mens werkelijk functioneren is door te leren, wat een vreemd, willekeurig en neurologisch proces is. Maar we beschikken hierbij ook over ons intellect. Het is dus een kwestie van de balans te vinden tussen willekeurigheid en intellect. Dit is wat er verwarrend is en zoveel mensen zenuwachtig maakt. Want we willen het altijd meteen begrijpen en het gevoel van controle hebben. 

Wanneer je in staat bent om jezelf te observeren, en kunt opmerken wat je werkelijk ervaart, dan zal je willekeurigheid ervaren en patronen ontdekken. En in dat proces ga je iedere keer weer iets nieuw over jezelf leren. Eigenlijk update je wie je bent en wat je kunt doen. Uiteindelijk zal je in staat zijn om je mond te openen en hetgeen je werkelijk wil eruit laten komen. Niet omdat je nadenkt over een spier of een deel of omdat je dezelfde opwarming al duizend keer hebt herhaald; maar omdat het een ervaring is dat je gehad hebt of waarin je bent gegroeid. En die ervaring kan de rest van je leven blijven groeien en uitbreiden. Het is een mooi proces die voorbij onderdelen en stukken gaat waarin jij en je stem heel groot kunnen zijn.  Breng alle wetenschap en onderzoek in een ervaringsgericht proces zodat het geen techniek of reducering van de werkelijkheid is maar een manier van leven.

WIL JIJ OOK REGELMATIG WAARDEVOLLE ZANGTIPS ONTVANGEN?

Geef een reactie