dagworkshop stemverbinding

Wil je de vreugde van het zingen leren kennen, je diep en fysiek geconnecteerd voelen en meer vertrouwen krijgen in jouw unieke stemgeluid?

Thema:  Als de stilte zingt

 

Tijdens een dagworkshop Stemverbinding gaan we contact maken met de stilte in jezelf die zichtbaarder wordt als je er aandacht aan geeft. 

 

Het doorvoelen van je lichaam vormt ook een belangrijk onderdeel van dit proces zodat je klank op  een intuïtieve manier naar buiten kan stromen.  Hiervoor vertrekken we vanuit het skelet en bekijken we hoe het ontdekken van zijn vele connecties ons vrijheid en balans brengt.

 

We gaan samen veel zingen, ademen, bewegen, verbinden, delen en werken heel lichaamsgericht om daarna in stilte te ervaren welk effect een bepaalde oefening op ons heeft.  

 

Wat het bij je kan losmaken is onvoorspelbaar,

verrijkend, 

eenvoudig,

altijd de moeite waard om gehoord te worden en

altijd nieuw.

 

Het is helemaal niet van belang of je al dan niet denkt te kunnen zingen. Ik ga er van uit dat wanneer je kunt spreken, je van nature kunt zingen en dat je al waarde hebt voordat je gaat zingen. Ook voor ervaren zangers kan het een inspirerende reis zijn om hun stem via deze weg te verdiepen.

 

 

Praktische details

Datum:zaterdag 22 juni 2024 om 10.30 - 16.30
Plaats: AMMA YURTA in het bosrijke wildert
INVESTERING: 90 euro (thee en water inbegrepen)
Benodigheden: Losse kledij, een klein voorwerp dat symbool staat voor jouw intentie van de dag en een (zelfgemaakt) gerecht dat we s'middags gezamenlijk gaan delen.

aLGEMENE VOORWAARDEN: DE INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF NA ONTVANGST VAN DE BETALING. JE KRIJGT VIA MAIL HET REKENINGNUMMER EN EVENTUEEL AANVULLENDE INFO OPGESTUURD. DE BETALING DIENT VOLLEDIG VOLDAAN TE ZIJN VOOR AANVANG VAN DE ACTIVITEIT. OP AANVRAAG IS HET MOGELIJK OM EEN FACTUUR TE ONTVANGEN.

sdr

HEB JE HET GEVOEL DAT IK JOU KAN HELPEN?

Vul dan mijn contactformulier in via onderstaande button en ik ben binnen 48u bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!

IMG-0052

GRATIS VIDEO 

Download hier “Bevrijd je nek en crëeer meer gemak en ruimte om je stem te ondersteunen.” 

Stemverbinding

Copyright 2021 © stemverbinding.be